Aino-Mari Kiianmies


FRSA
Yrittäjä
Ajattelija ja tekijä
KTM, OTM, YTM, HHJ PJ
Äiti ja johtamisen väitöstutkija


Tuen ja autan asiakkaitani parhaani mukaan sekä ajatustasolla että kädet savessa hahmottamaan kokonaisuuden, näkemään vaihtoehtoisia strategioita, priorisoimaan ja palastelemaan, luomaan tekemisen kulttuuria ja viemään asiat maaliin asti. Asiakkaitani ovat olleet vuosien varrella niin pörssiyritysten johtajat, pienet ja isot organisaatiot kuin merkittävät julkissektorin toimijat.

Oleskelu ja opiskelu maailman parhaissa yliopistoissa (mm. University of Cambridge), kovimmissa ohjelmissa (mm. Wall Street training program), virikkeellisimmissä start-up-yhteisöissä (mm. Piilaakso) ja parhaiden coachien avulla (mm. Tony Robbins) näkyy, kuuluu ja maistuu kaikessa mitä teen.

Lähes 20 vuotta vuotta sitten toimin urheiluhierojana yliopisto-opintojeni ohessa ja kymmenen vuotta myöhemmin kokosin perustamassani asiantuntijayrityksessä tiimejä, joiden kanssa onnistuimme voittamaan projekteja kansainvälisiltä konsulttitaloilta. Toisessa start-upissani olen vastannut tuotekehityksestä, tuotanto- ja logistiikkaketjujen ja muiden yhteistyökumppanuuksien rakentamisesta, rahoituksen hakemisesta sekä myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta niin Euroopassa, Aasiassa kuin Yhdysvalloissa – ja oppinut lukuisia asioita kantapään kautta ja aloittamaan aina vain kärsivällisesti alusta.

Olen ammentanut urheilun ja yrittäjyyden äärikokemuksista toimivia ajattelu- ja toimintamalleja ja ottanut pöydälle elämänlaadun ja menestymisen kannalta olennaisimmat itsensä ja toisten johtamisen teemat. Kaikkea tekemistäni ohjaavat vahva työmoraali, tulosorientoituneisuus, ketterä tapa toimia sekä palo viedä merkityksellisiä asioita eteenpäin.

Tällä hetkellä olen avoin hallitusjäsenyyksille erityisesti kasvuhakuisissa hyvinvointialan yrityksissä, jotka näkevät ihmisten johtamisen tietotaitoni, yrittäjäkokemukseni ja kansainväliset verkostoni relevantteina yrityksensä tulevaisuuden kannalta.