Aino-Mari Kiianmies

me [at] ainomari.com | 044 700 1414


FRSA
Yrittäjä
Ajattelija ja tekijä
KTM, OTM, YTM, HHJ PJ
Estenomi ja urheiluhieroja
Työhyvinvointivalmentaja, NLP Master
Meditaatio-, rentoutus- ja joogaohjaaja
Äiti ja tulevaisuuden johtamisen väitöstutkija


Tuen ja autan asiakkaitani parhaani mukaan sekä ajatustasolla että kädet savessa hahmottamaan kokonaisuuden, näkemään vaihtoehtoisia strategioita, priorisoimaan ja palastelemaan, luomaan tekemisen kulttuuria ja viemään asiat maaliin asti. Asiakkaitani ovat olleet vuosien varrella niin pörssiyritysten johtajat, pienet ja isot organisaatiot kuin merkittävät julkissektorin toimijat.

Oleskelu ja opiskelu maailman parhaissa yliopistoissa (mm. University of Cambridge), kovimmissa ohjelmissa (mm. Wall Street training program), virikkeellisimmissä start-up-yhteisöissä (mm. Piilaakso) ja parhaiden coachien avulla (mm. Tony Robbins) näkyy, kuuluu ja maistuu kaikessa mitä teen.

Lähes 20 vuotta sitten toimin urheiluhierojana yliopisto-opintojeni ohessa ja kymmenen vuotta myöhemmin kokosin perustamassani yrityksessä menestyviä tiimejä, joiden kanssa voitimme projekteja kansainvälisiltä konsulttitaloilta. Seuraavassa start-upissani vastasin tuotekehityksestä, tuotanto- ja logistiikkaketjujen ja muiden yhteistyökumppanuuksien rakentamisesta, rahoituksen hakemisesta sekä myynnin ja markkinoinnin suunnittelusta niin Euroopassa, Aasiassa kuin Yhdysvalloissa.

Olen ammentanut urheilun ja yrittäjyyden äärikokemuksista toimivia ajattelu- ja toimintamalleja ja ottanut pöydälle elämänlaadun ja menestymisen kannalta olennaisimmat itsensä ja toisten johtamisen teemat. Kaikkea tekemistäni ohjaavat vahva työmoraali, tulosorientoituneisuus, ketterä tapa toimia sekä palo viedä merkityksellisiä asioita eteenpäin.

Kaipaatpa tehokasta muutosprojektien läpiviejää, työyhteisön tai johdon valmentajaa tai uusia näkökulmia strategiatyöskentelyyn, laita viestiä tai soittele.